International Commissioning Engineer

Jouw Functie

Als International Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie, commissioning, service en reparatie aan uiteenlopende installaties die wij bouwen en leveren voor biogas, industrie, scheepvaart en de olie- en gasmarkt.

Je bent regelmatig werkzaam on- en offshore bij onze klanten. Jouw projecten duren meestal een aantal dagen met uitlopers naar 2 tot 3 weken. Werktijden gedurende het in huis testen en commissioning op locatie, lopen vaak door tot buiten reguliere werktijden. Dit is zeker geen 9 to 5 job.
Jouw werkveld speelt zich af op alle continenten van de wereld. Op dit moment ligt de nadruk op werkzaamheden in Europa, Azië en het Midden Oosten.
Je wordt tevens betrokken bij het testen van installaties in onze fabriek. Je gaat zorgen dat alles optimaal functioneert voordat het eindproject naar de klant vervoerd wordt. Zodra de installatie bij de klant is aangekomen reis je er achteraan om daar te zorgen voor de installatie, testen en de inbedrijfstelling. Dit doe je zo nodig met hulp van lokale assistentie.

Functie eisen:

  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • HTS denk – of opleidingsniveau scheepswerktuigkunde (diploma B2), werktuigbouw, energie techniek, A.O.T. of gelijkwaardig.
  • Een goede basis in elektrotechniek (elektrisch schakelen)
  • Goede vaardigheden om met de computer te werken en kennis van Microsoft programma´s.
  • Ervaring met compressoren, pompen, dieselmotoren of “rotating equipment” in het algemeen.
  • Goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal.
  • Kennis van PLC besturing en regeltechniek is een pre.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan willen wij je graag leren kennen. Stuur een mail met je CV naar recruitment@compressorsystems.com en vertel ons waarom jij bij ons past, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.